Καραπαπάς για το πέναλτι – μαρς: «Το μακρύ χέρι της εξυγιάνσης» (pic)
Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, σχολίασε το καταφανέστατο πέναλτι που αρνήθηκε ο Τσαμούρης στη Λαμία, στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Λίγα λεπτά μετά το τραγικό λάθος του διαιτητή Τσαμούρη στο εν εξελίξει παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο 11ο λεπτό, στο καταφανέστατο χέρι του Αντρέ Βιεϊρίνια στη σέντρα του Επστάιν, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, έκανε το δικό του διαδικτυακό σχόλιο: «το μακρύ χέρι της εξυγίανσης», ανέφερε συγκεκριμένα.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.