Ο Ολυμπιακός το έσπασε το μπλόκο στο Περιστέρι. Το μήνυμα όμως προφανώς το έλαβε αποκωδικοποιημένο. Δεν τον θέλουν όχι στο... κόλπο του πρωταθλήματος αλλά ούτε σε ρόλο Δον Κιχώτη! Και ας έχει ως τώρα την καλύτερη αγωνιστική όψη απο όλους τους διεκδικητές.
Μπλόκο, άγριο. Γνωστό… εδώ και ημέρες. Στην πραγματικότητα από εκείνη τη στιγμή που ο Μέλο Περέιρα αποφάσισε να στείλει με σφυρίχτρα στο Περιστέρι τον Ευαγγέλου. Έναν που… δεν κάνει να σφυρίζει ούτε στα τρένα, όπως θα έλεγε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τον ίδιο που πέρσι έδωσε πέναλτι έξω από την περιοχή στο αιώνιο αντάμωμα του Φαλήρου, αλλά που συνεχίζει μια χαρά να επιλέγεται στον «αφρό» της Σούπερ Λιγκ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.