Το ταξίδι του Γιώργου Μασούρα: Από την Κεχρινιά, στον Ολυμπιακό
Από ένα χωριό 750 κατοίκων, στην Αθήνα. Και με δύο χρόνια διακοπή από το ποδόσφαιρο, στην πιο κρίσιμη ηλικία για την εξέλιξή του! Αυτή είναι η ιστορία του εργατικού, ταπεινού και πειθαρχημένου Γιώργου Μασούρα. Της νέας ευκαιρίας της Ελλάδας να βγάλει, επιτέλους, έναν εξτρέμ.
Η Κεχρινία Βάλτου ανήκει στο Δήμο Αμφιλοχίας και έχει πληθυσμό περίπου 750 κατοίκους. Είναι ένα χωριό στο οποίο η κύρια ασχολία των κατοίκων του βασίζεται στην κτηνοτροφία. Τα σπίτια είναι παλιά, γραφικά και πέτρινα. Φανταστείτε τώρα το σοκ ενός στην ηλικία των 16 ετών, που αφήνει αυτό το χωριό για πρώτη φορά στη ζωή του, για να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Ότι η ιστορία είναι κλισέ και ότι είναι πολλά τα νέα παιδιά που υποχρεώθηκαν να βιώσουν κάτι παρόμοιο, πάνω – κάτω στην ίδια ηλικία, δεν κάνει την κατάσταση λιγότερο επώδυνη.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,