Ο Αντρέ Σιμόες είναι μια ξεχωριστή περίπτωση στην ΑΕΚ. Δεν είχε τρέλα στο μυαλό και δεν ήταν κίνδυνος να σου τινάξει την ομάδα στον αέρα ανά πάσα ώρα και στιγμή όσο γρήγορος και αν ήταν, όπως ο Βράνιες. Δεν κοίταγε δεξιά και αριστερά σε ομάδες, δεν μουρμούραγε στα αποδυτήρια, δεν έβαζε πρώτα το χρήμα και μετά την καριέρα του, όσο καλός και αν ήταν, όπως ο Λάζαρος. Δεν είχε αποφασίσει να φύγει οριστικά από την χώρα, όπως ο Γιόχανσον. Είναι παίκτης, άλλης πάστας, άλλης κοπής. Ότι μπορεί θα το δώσει, αρκεί να είναι και να νιώθει καλά. Και τώρα είναι προφανές ότι ο Αντρέ δεν νιώθει καλά. Τον «βαραίνει» το θέμα του συμβολαίου του. Νιώθει μετέωρος και… υπόλογος. Και ίσως δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Η πρόταση της ΑΕΚ στα 500.000 ευρώ είναι αυτή που εκτιμά ο Μελισσανίδης ότι ταιριάζει στον Πορτογάλο.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών