Επίθεση Μαξίμου κατά Μητσοτάκη με άρωμα σκανδαλολογίας
Καμία απάντηση επί της ουσίας για τα όσα έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη σύσκεψη των τομεαρχών
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, λένε και το Μέγαρο Μαξίμου στο σχόλιό του για την ομιλία Μητσοτάκη στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος προτίμησε να μην απαντήσει για κανένα από τα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά να εξαπολύσει βολές και μάλιστα με άρωμα προεκλογικής σκανδαλολογίας.
Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επισημαίνεται:
«Το βασικό πρόβλημα με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι ότι πλέον δεν πιστεύει κανείς την καταστροφολογία του. Είναι ότι την πιστεύει ο ίδιος. Σήμερα, όμως, ξεπέρασε τον εαυτό του. Μετά από ένα εικοσάλεπτο λογύδριο καταστροφής, ο κ. Μητσοτάκης είπε επί λέξει: «Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν χαρίζουμε τίποτα»».
Στη συνέχεια, το Μέγαρο Μαξίμου καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να προσέχει τι ξεστομίζει γιατί εάν μαζευτούν όσοι περιμένουν τα δανεικά και αγύριστα της ΝΔ, του Κήρυκα Χανίων, των offshore, της Novartis και όλων των άλλων σκανδάλων της, θα κλείσει για έναν μήνα η Πειραιώς».
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)



![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442