Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος τραγουδιστής, και αγαπημένος όλων των εφήβων, Χάρι Σταίλς ποζάρει για τον οίκο Gucci, ούτε η πρώτη φορά που ποζάρει με ζώα. Μετά από το βίντεο κλιπ με τίτλο «Kiwi» που πρωταγωνιστεί μαζί με κουτάβια για αυτήν την καμπάνια συνεχίζει την βουκολική του συνήθεια.
Στις όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για την ανδρική σειρά του οίκου «Cruise 2019» . Μέσα στην Villa Lante, κάπου έξω από την Ρώμη, μωράκια κατσικάκια, γουρουνάκια και προβατάκια έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της καμπάνιας.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής και fashion icon δείχνει πανέμορφος με τις δημιουργίες και όλα τα κοριτσάκια της υφηλίου θα παρακαλούσαν να ήταν κατσικάκια για μια μέρα!
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας