Ο Τραμπ στις περιοχές που σάρωσε ο τυφώνας Φλόρενς
O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε το πρωί από τον Λευκό Οίκο για να επισκεφθεί τις περιοχές στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ που επλήγησαν από τον κυκλώνα Φλόρενς
O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε το πρωί από τον Λευκό Οίκο για να επισκεφθεί τις περιοχές στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ που επλήγησαν από τον κυκλώνα Φλόρενς.
«Πηγαίνουμε στην Νότια Καρολίνα όπου θα κάνουμε καλή δουλειά» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος λίγο προτού αναχωρήσει.
«Θα πούμε «καλημέρα» στους στρατιωτικούς, στα στελέχη της Fema (της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών) και στους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά. Θα είναι μια απίστευτη ημέρα» συμπλήρωσε.
Η Βόρεια Καρολίνα, η Νότια Καρολίνα και η Βιρτζίνια επλήγησαν την περασμένη εβδομάδα από τη Φλόρενς, που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές και πλημμύρες ρεκόρ.
Ο κυκλώνας είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο σχεδόν 40 ανθρώπων, μεταξύ αυτών αρκετών παιδιών, με το ύψος των ζημιών να ανέρχεται σε δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας