Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
US Open: Η Οσάκα προκρίθηκε στα ημιτελικά

US Open: Η Οσάκα προκρίθηκε στα ημιτελικά

Η νεαρή τενίστρια επικράτησε της Τσουρένκο με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Η Ναόμι Οσάκα εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open επικρατώντας με 2-0 της Λέρια Τσουρένκο.

Η 20χρονη τενίστρια χρειάστηκε μόλις 57 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανής με 2-0 σετ (6-1, 6-1) και να κλείσει θέση στην τελική τετράδα της διοργάνωσης. Η Οσάκα με τη νίκη της και την πρόκριση στην 4άδα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Γιαπωνέζα που προκρίνεται σε ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ μετά την Κιμίκο Ντέιτ το 1996 (Γουίμπλεντον).

Στο αποψινό παιχνίδι με τη Λέσια Τσουρένκο η Οσάκα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Ηταν σοβαρή, πειθαρχημένη στο παιχνίδι της, ακολούθησε το πλάνο της και έφτασε στη μεγάλη νίκη. Η 20χρονη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 winners και 11 αβίαστα λάθη και έχασε μόνο 7 πόντους από τη γραμμή του σερβίς σε όλο το ματς.

Παράλληλα, αξιοποίησε τα 4 από τα 7 μπρέικ πόιντ που δημιούργησε, φτάνοντας εύκολα στο 2-0. Αντίθετα, η Τσουρένκο ήταν υποτονική, δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να τελειώσει την αναμέτρηση με 31 αβίαστα λάθη.

Στον επόμενο γύρο η Οσάκα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντισον Κις – Κάρλα Σουάρες Ναβάρο, με την Αμερικανίδα να είναι το φαβορί για τη νίκη.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024