Σχεδόν το 75% των κατοικιών έχουν καταστραφεί στη Λομπόκ, στην Ινδονησία, ενώ περισσότεροι από 270.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους
Συγκλονίζουν οι εικόνες που αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα του ισχυρού σεισμού στο Λομπόκ στην Ινδονησία, που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 300 ανθρώπους.
Σχεδόν το 75% των κατοικιών έχουν καταστραφεί στην περιοχή ενώ περισσότεροι από 270.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, φοβούμενοι τους μετασεισμούς.
Οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να χτίσουν αυτοσχέδιο καταυλισμό, στον οποίο μένουν και μωρά μερικών μόνο ημερών.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.