«Λιώνει« η Ιαπωνία: Στους 41,1 βαθμούς η θερμοκρασία
Νέο ρεκόρ για τη χώρα - Μέχρι στιγμής περίπου 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την ακραία ζέστη
Συνεχίζεται το σφοδρό κύμα καύσωνα που πλήττει την Ιαπωνία με τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα τους 41,1 βαθμούς Κελσίου στη πόλη Κουμαγκάγια της νομαρχίας Σαϊτάμα, βορειοδυτικά του Τόκιο, νέο ρεκόρ για τη χώρα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας.
Το προηγούμενο ρεκόρ των 41 βαθμών Κελσίου είχε καταγραφεί τον Αύγουστο του 2013 στη δυτική νομαρχία Κότσι.
Εξάλλου μέχρι στιγμής περίπου 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την ακραία ζέστη, ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες χιλιάδες πολίτες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία με προβλήματα που συνδέονται με τον καύσωνα.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442