Πογκμπά: Δεν είμαι ο Ροναλντίνιο, αλλά βρίσκομαι στον τελικό
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Πογκμπά θυμήθηκε την γενέθλια πόλη του αλλά και τον Ροναλντίνιο, αμέσως μετά τη πρόκριση της Γαλλίας (1-0 το Βέλγιο) στον τελικό του Μουντιάλ 2018.
«Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie (σ.σ: μια ταπεινή γαλλική περιοχή, όπου γεννήθηκε) και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ», τόνισε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,, μιλώντας στη μικτή ζώνη .
«Είναι ιστορικό, ζούμε ένα όνειρο, αλλά λείπει ένα παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αν χάσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι ίδιο με το Euro 2016 και θα ζήσουμε ξανά την ίδια ιστορία».
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442