Δουβλίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Τέσσερις τραυματίες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του να αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τον έλεγχο του οχήματος
Tέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο χωριό Κλοντάλκιν του Δουβλίνου όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του να αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Το περιστατικό συνέβη έξω από εκκλησία, το πρωί της Δευτέρας. Στην εκκλησία του χωριού επρόκειτο να τελεστεί κηδεία, η οποία στη συνέχεια διακόπηκε και συνεχίστηκε μετά τη λήξη του συναγερμού.
Ενας άνθρωπος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Connolly στο Μπλάνκαρντσταουν, ενώ δύο άλλοι στο νοσοκομείο St James’s και ένας στο Ταλάτ.
Αστυνομικές δυνάμεις και οκτώ ασθενοφόρα κλήθηκαν επί τόπου, ενώ αποκλείστηκαν οι δρόμοι στην περιοχή καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση ως προς τη φύση του περιστατικού.
https://twitter.com/SputnikInt/status/1011195986071425024
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Επική πρόκριση σε ένα… ατελείωτο παιχνίδι!
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442