Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας διεθνής αντιμετωπίζει εδώ και περίπου δύο μήνες πρόβλημα τραυματισμού, παρόλα αυτά επέλεξε να αγωνίζεται με δική του πρωτοβουλία.
Ωστόσο με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων να ολοκληρώνονται την περασμένη Κυριακή (17/6) , ο 29χρονος θα ξεκουραστεί λίγες μέρες και στη συνέχεια θα χειρουργηθεί προκειμένου να αποκαταστήσει πλήρως τη ζημιά που έχει στο γόνατο του.
Ύστερα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του για να είναι «ετοιμοπόλεμος» μόλις ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.