Συγγνώμη ζητά ο Κώστας Βουτσάς από τη Μαρία Ρεπούση
«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κυρία Μαρία Ρεπούση για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα για εκείνη σε δηλώσεις μου πέρσι το καλοκαίρι» αναφέρει ο Κώστας Βουτσάς.
Συγγνώμη από την καθηγήτρια και πρώην βουλευτή Μαρία Ρεπούση, ζητά με γραπτή δήλωσή του ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός ηθοποιός επανέρχεται για όσα είχε πει το 2017. Συγκεκριμένα είχε σχολιάσει τη θέση της πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, τον περασμένο Αύγουστο για τα περί «συνωστισμού στην αποβάθρα της Σμύρνης».
«Όλοι έχουμε ρίζες και προπαντός εσείς οι Πόντιοι. Ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός που είπε μια κυρία. Τι κυρία; Μια μαλ*****νη, συγγνώμη για το μια. Τι συνωστισμός μωρή; 350.000 συνωστιστήκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Η πρώην βουλευτής είχε καταθέσει στη συνέχεια αγωγή για προσβολή της προσωπικότητας της.
Στη δήλωσή του ο Κώστας Βουτσάς αναφέρει:
«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κυρία Μαρία Ρεπούση για τον τρόπο με τον οποίο μίλησα για εκείνη σε δηλώσεις μου πέρσι το καλοκαίρι.
Δεν γνώριζα την ιδιότητά της -καθηγήτρια Iστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης- και το σημαντικό συγγραφικό της έργο. Δηλώνω, επίσης, ότι όπως πολλοί Έλληνες, δεν είχα ιδία αντίληψη για το τί ακριβώς έγραφε στο επίμαχο βιβλίο της για την καταστροφή της Σμύρνης.
Παραπλανήθηκα από τα δημοσιεύματα και σε κάθε περίπτωση δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Τέλος, όσα δήλωσα περί οικονομικών ή άλλων συμφερόντων της δεν στηρίζονταν σε γεγονός ή σε γνώση μου επί γεγονότος. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το σύνολο των δηλώσεών μου.
Κώστας Βουτσάς
Ηθοποιός».
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442