Με γκολ του Φώσκολου περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη, ο Εθνικός επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 6-5 του Πανιωνίου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.
Με τη νίκη αυτή ο «αυτοκράτορας» εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ και είναι πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» τουλάχιστον την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην Α΄ φάση, ενώ «κυνηγάει» και την τρίτη της κατάταξης Χίο.
Από την άλλη πλευρά, οι «κυανέρυθροι» έμειναν στην προτελευταία θέση και πλέον περιμένουν τα πλέι-άουτ με τα Χανιά, όπου πιθανόν να μπουν με μειονέκτημα έδρας, θα έχουν όμως προβάδισμα 1-0 στις νίκνες από την κανονική περίοδο.
Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.