Αποζημιώσεις ύψους 20,8 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει σήμερα, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου ο ΕΛ.Γ.Α. σε 18.183 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο, που έγιναν το 2017.
Από τα συνολικά 20,8. εκατ. ευρώ των αποζημιώσεων, τα 4,3 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθούν στο νομό Πέλλας και τα 3,1 εκατ. ευρώ στο Νομό Ηρακλείου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας