Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η Φενερμπαχτσέ για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη, για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 ευρώ για ρίψη αντικειμένων στο παρκέ από τους οπαδούς της, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την «Βασίλισσα».
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.