Η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον άστοχο Παναιτωλικό στο Κύπελλο
Νικηφόρα ξεκίνησε η Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Ακρίτες επικράτησαν με
2-0 του Παναιτωλικού στο ντέρμπι του 6ου ομίλου και πλέον βρίσκονται
στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανσερραϊκό. Η Ξάνθη ήταν πιο αποτελεσμάτική από τους φιλοξενούμενους που έχασαν
αρκετές ευκαιρίες, και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Νικηφόρα ξεκίνησε η Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι Ακρίτες επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού στο ντέρμπι του 6ου ομίλου και πλέον βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Πανσερραϊκό.
Η Ξάνθη ήταν πιο αποτελεσμάτική από τους φιλοξενούμενους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες, και πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 27’ ο Μπαξεβανίδης έκανε τη σέντρα κι ο Κάστρο με κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 60’ ο Τριάδης από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Η Μπαρτσελόνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας έσπευσε να την καθησυχάσει ότι θα προσέξουν τον Λαμίν Γιαμάλ στην εθνική. Πλήγμα η απώλεια του Ραφίνια
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.