«Κυκλωτική» κίνηση από τη ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα
Πεποίθηση της ΝΔ είναι ότι οι επόμενες εκλογές θα αφορούν το μέλλον της χώρας και πώς θα επιστρέψει η ανάπτυξη. Για αυτό όλη η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 82η ΔΕΘ - που ουσιαστικά ξεκίνησε με μία μεγάλη «εκστρατεία» του κόμματος στη Βόρειο Ελλάδα – έχει σχεδιαστεί συστηματικά για την ανάδειξη αυτού του στόχου.
Πεποίθηση της ΝΔ είναι ότι οι επόμενες εκλογές θα αφορούν το μέλλον της χώρας και πώς θα επιστρέψει η ανάπτυξη. Για αυτό όλη η παρουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην 82η ΔΕΘ – που ουσιαστικά ξεκίνησε με μία μεγάλη «εκστρατεία» του κόμματος στη Βόρειο Ελλάδα – έχει σχεδιαστεί συστηματικά για την ανάδειξη αυτού του στόχου.
Το στρατηγείο της Πειραιώς επιδιώκει να σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα στους πολίτες πως η ΝΔ ασχολείται με το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, ενώ αντίθετα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ασχολείται με το παρελθόν. Σε αυτό το πλαίσιο, δεκάδες από τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει για την προσεχή εβδομάδα η ΝΔ σε 15 νομούς της Βορείου βόρειας Ελλάδος αφορούν ζητήματα ανάπτυξης, προσέλκυσης επενδύσεων και στήριξης των νέων.
Οι επισκέψεις των βουλευτών, των τομεαρχών και των υπολοίπων γαλάζιων κλιμακίων θα είναι κυρίως σε πρότυπες αγροτικές μονάδες, εξαγωγικές επιχειρήσεις, καινοτόμες startups, βιομηχανικές μονάδες, ερευνητικά ιδρύματα, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στην Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη.
Την ίδια ώρα, βασική στόχευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τις επόμενες ημέρες, εν όψει της ΔΕΘ, να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση και ενότητα του κόμματος. Το περιστατικό με τον υιό Τραγάκη και τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια δημιούργησε, έστω και προσωρινά, ένα κλίμα εσωστρέφειας στους κόλπους της Πειραιώς. Για αυτό και το μήνυμα της ηγεσίας σε βουλευτές και στελέχη είναι να επικεντρωθούν στον στόχο της Διεθνούς Έκθεσης.
Μάνος Χαραλαμπάκης
in.gr
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
- Μενδώνη για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: «Σε 13 μέρες φέραμε εις πέρας όλη τη διαδικασία»
- Μέση Ανατολή: Πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από Ομάν και Ντουμπάι
- Είναι η Κίνα ο πραγματικός στόχος της επίθεσης Τραμπ στο Ιράν; – Γιατί πλήττει το Πεκίνο εκεί που πονάει;
- Markos by Night: Πρεμιέρα στο MEGA με το απολαυστικό «Notis Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442