Πρόστιμο 32.500 ευρώ στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο με ΠΑΟ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε πρόστιμο 32.500 ευρώ στον ΠΑΟΚ, για τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέβαλε πρόστιμο 32.500 ευρώ στον ΠΑΟΚ, για τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
Κηρύσσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης πράξη (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) και της επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους τριάντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (32.500,00) ευρώ, για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς, στις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 1 και 2, 15 παρ. 2 περ. α’ και β’ (σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 239/2016 τελεσίδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Π.Ο.), 15 παρ. 3Β περ. β’ και ε’ (σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 71/2017 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής Ε.Π.Ο.) του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., 2 παρ. 1 περ. α’, 3 παρ. 1 περ. α’, 37 (σε συνδυασμό με το άρθρο 2 περ. β’ της προκήρυξης αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016 – 2017) και 47 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)