Σημαντική νίκη του Παναιτωλικού, 2-0 τον Λεβαδειακό
Νίκη που σε μεγάλο βαθμό του εξασφαλίζει την παραμονή στη Super League πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί του Λεβαδειακού με 2-0. Το σκορ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής άνοιξε στο 76΄ ο Παπαδόπουλος και στο 84΄ ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Νίκη που σε μεγάλο βαθμό του εξασφαλίζει την παραμονή στη Super League πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί του Λεβαδειακού με 2-0. Το σκορ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής άνοιξε στο 76΄ ο Παπαδόπουλος και στο 84΄ ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Δέκα τελικές προσπάθειες, οι πέντε προς την εστία, είχε στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που δεν έκαναν καμία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν προσηλωμένοι στην αμυντική τους λειτουργία, προκειμένου να μη δώσουν χώρους στους παίκτες του Μάκη Χάβου, χάλασαν την ανάπτυξη των γηπεδούχων και στον τομέα αυτό πέτυχαν αυτό ακριβώς που ήθελαν: να μη δεχτούν γκολ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φτάσουν στην περιοχή του Λεβαδειακού, είχαν κάποιες καλές φάσεις, αλλά ο Ναμάσκο ήταν πάντα στη σωστή θέση και όσες φορές χρειάστηκε «φώναξε παρών».
Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, μετά τη μακρινή μπαλιά του Μάκου στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, με το Ναμάσκο να καταλαβαίνει τον κίνδυνο και με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε τον Μουνιός. Ο Λεβαδειακός με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά όλα άλλαξαν με την είσοδο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (στο 66΄) στο παιχνίδι.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον πολύπειρο επιθετικό να ανοίξει το σκορ και στο 84΄ ο Σέρβος επιθετικός «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι με το όμορφο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόσα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας