Μοσκοβισί: Πολύ υψηλότερες από τις προβλέψεις οι επιδόσεις της Ελλάδας
Έκκληση για υπευθυνότητα και οξυδέρκεια ώστε να έχει θετικό αποτέλεσμα το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου απευθύνει ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα. Όπως τονίζει, «οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι πολύ υψηλότερες από τις προβλέψεις μας, περισσότερο αισιόδοξες από ό,τι προέβλεπε το ΔΝΤ».
Έκκληση για υπευθυνότητα και οξυδέρκεια ώστε να έχει θετικό αποτέλεσμα το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου απευθύνει ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα.
«Οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι πολύ υψηλότερες από τις προβλέψεις μας, περισσότερο αισιόδοξες από ό,τι προέβλεπε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
»Οι αριθμοί μας δεν είναι ούτε εσφαλμένοι, ούτε προϊόντα φαντασίας. Ελπίζω ότι αυτή η έκκληση για υπευθυνότητα και οξυδέρκεια θα εισακουσθεί εντός της εβδομάδας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echos, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν οι ευρωπαίοι πιστωτές συμφωνούν με τις πολύ σκληρές απαιτήσεις του ΔΝΤ.
«Επί της αρχής είναι απαραίτητο όλοι οι συμμετέχοντες θεσμοί να προχωρήσουν από κοινού. Εάν δεν συμφωνούμε μεταξύ μας, δεν θα υπάρξει συμφωνία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξουμε σε μία τέτοια συμφωνία, διότι είναι κρίσιμο σε μία στιγμή που οι στρατηγικές προκλήσεις για την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι πολλές» τονίζει.
«…Τα νούμερα που θέτουμε στο τραπέζι πρέπει να κάνουν όλους να σκεφτούν. Όσο για την Ελλάδα, έχει υποφέρει πολύ, έχει εφαρμόσει πληθώρα μεταρρυθμίσεων, αν και της μένει ακόμη δρόμος να κάνει. Αυτό που ζητάμε από την Ελλάδα πρέπει να είναι αναλογικό και αποδεκτό από τον ελληνικό λαό, άρα να γίνει αντιληπτό ως νόμιμο» σημειώνει.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας