Ένταση με μολότοφ και τραυματία στη Λ.Αλεξάνδρας μετά το ΠΑΟ-ΑΕΚ
Επεισόδια εκτός γηπέδου σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της εξ αναβολής 11 αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Επεισόδια εκτός γηπέδου σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της εξ αναβολής 11 αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ομάδα 70-80 ατόμων-οπαδών ακινητοποίησε διερχόμενο τρόλεϊ στη συμβολή Σπ. Τρικούπη και Αλεξάνδρας. Μερικοί από αυτούς επιβιβάστηκαν στο όχημα, χτύπησαν και τραυμάτισαν στο πόδι έναν άνδρα, θεωρώντας τον ως οπαδό της αντίπαλης ομάδας.
Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα οπαδών εξαπέλυσε «βροχή» από μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά, επί της Λ. Αλεξάνδρας.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Με 30.273 εισιτήρια ανά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός προσπέρασε όλες τις ομάδες (τουλάχιστον) την τελευταία 30ετία αλλά και τον... εαυτό του. Ο αναλυτικός πίνακας με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δίνει τις απαντήσεις.