Η Ρεάλ ισοφάρισε τα 39 αήττητα της «Μπάρτσα»
Με το σωστό πόδι πάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιεντίν Ζιντάν τη νέα χρονιά, επικρατώντας 5-0, με συνοπτικές διαδικασίες της Γρανάδα, φτάνοντας τα 39 παιχνίδια στη σειρά χωρίς ήττα και ισοφαρίζοντας το καλύτερο αήττητο σερί στην La Liga, που είχε μέχρι σήμερα η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε. Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2017 η Ατλέτικο Μαδρίτης, που πέρασε με 2-0 από το «Ιπουρούα» απέναντι στη γηπεδούχο Έιμπαρ και (με παιχνίδι περισσότερο) ανέβηκε στην τέταρτη θέση.
Με το σωστό πόδι πάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιεντίν Ζιντάν τη νέα χρονιά, επικρατώντας 5-0, με συνοπτικές διαδικασίες της Γρανάδα, φτάνοντας τα 39 παιχνίδια στη σειρά χωρίς ήττα και ισοφαρίζοντας το καλύτερο αήττητο σερί στην La Liga, που είχε μέχρι σήμερα η Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα ήταν ο Γάλλος προπονητής και η Ρεάλ που έσπασαν αυτό το σερί, νικώντας (1-2) στο Camp Nou το περασμένο έτος .
Ισκο (12’, 31’), Μπενζεμά (21’), Ρονάλντο (27’) και Κασεμίρο(58’), οι σκόρερ της ευρείας νίκης των Μαδριλένων, που ξέφυγαν έξι βαθμούς από την Μπαρτσελόνα.
Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ πλέον είναι 28 παιχνίδια αήττητη. Το καλύτερο σερί στην ιστορία του πρωταθλήματος για τους Μαδριλένους είναι 31 παιχνίδια χωρίς να χάσει μεταξύ 1995-1996 και 1996-1997, ενώ το σχετικό στην La Liga ανήκει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ του Ορμαετχέα, που συμπλήρωσε 38 παιχνίδια αήττητη μεταξύ του 1978 και του 1980.
Επίσης οι Μαδριλένοι πλησίασαν περισσότερο στην καλύτερη πορεία στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στα 43 ματς χωρίς ήττα που έχει η Γιουβέντους μεταξύ του 2011 και του 2012., αλλά πριν ξεπεράσουν την Γιουβέντους, θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω Νότιγχαμ (40 αγώνες μεταξύ 1997 και 1998) και την Μίλαν (42 παιχνίδια μεταξύ 1992 και 1993).
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2017 η Ατλέτικο Μαδρίτης, που πέρασε με 2-0 από το «Ιπουρούα» απέναντι στη γηπεδούχο Έιμπαρ και (με παιχνίδι περισσότερο) ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Οι «ροχιμπλάνκος» ανέβασαν την απόδοσή τους στο β΄ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν τα τέρματά τους με τους Σαούλ Νίγκεθ και Αντουάν Γκριεζμάν.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 17ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος:
Εσπανιόλ-Λα Κορούνια 1-1
(63΄ Μορένο – 59΄ Μπόρχες)
Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 5-0
(12′, 31′ Ισκο,21′ Μπενζεμά, 27′ Ρονάλντο, 58′ Κασεμίρο)
Έιμπαρ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
(54΄ Νίγκεθ, 74΄ Γκριζμάν)
Θέλτα-Μάλαγα 7/1
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλη 7/1
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 8/1
Μπέτις-Λεγανές 8/1
Λας Πάλμας-Σπόρτινγκ Χιχόν 8/1
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 8/1
Οσασούνα-Βαλένθια 9/1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
Ρεάλ Μαδρίτης 40
Μπαρτσελόνα 34
Σεβίλη 33
Ατλέτικο Μαδρίτης 31 -17αγ.
Βιγιαρεάλ 29
Σοσιεδάδ 29
Αθλέτικ Μπιλμπάο 26
Έιμπαρ 23 -17αγ.
Εσπανιόλ 23 -17αγ.
Λας Πάλμας 21
Μάλαγα 21
Αλαβές 21
Θέλτα 21
Μπέτις 18
Λα Κορούνια 17 -17αγ.
Λεγανές 16
Βαλένθια 12 -15αγ.
Σπόρτινγκ Χιχόν 12
Γρανάδα 9 -17αγ.
Οσασούνα 7
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
- Αποκάλυψη Γκάρι Νέβιλ για Τζέραρντ και… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Το πρόβλημα στη διαιτησία είναι ότι ο Λανουά έφτασε στο ταβάνι
- Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός δείχνει τον δρόμο…
- Μπαρτζώκας: «Χαρούμενος για την επιστροφή του Φαλ, μπροστά μας έχουμε τέσσερις τελικούς»
- Νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Φρανσίσκο
- «Ποια ομάδα της Euroleague στοχεύει στον Μαλακάι Φλιν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/zanyar-ibrahim-FjoVfeQCDSw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442