Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο, με το οποίο έπεσε και η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Οι «πράσινοι» πέρασαν σαν... βαρδάρης από το σπίτι του Αρη (Αρης - ΠΑΟ 59-71), με το τελικό σκορ, ωστόσο, να αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο (Λαύριο - Ολυμπιακός 64-80), έστω και αν επέτρεψε στους γηπεδούχους να... ελπίσουν για «λίγο».
Αρης - ΠΑΟ 59-71), με το τελικό σκορ, ωστόσο, να αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων. Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο (Λαύριο - Ολυμπιακός 64-80), έστω και αν επέτρεψε στους γηπεδούχους να... ελπίσουν για «λίγο».
&source=in.gr">
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο, με το οποίο έπεσε και η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.
Οι «πράσινοι» πέρασαν σαν… βαρδάρης από το σπίτι του Αρη (Αρης – ΠΑΟ 59-71), με το τελικό σκορ, ωστόσο, να αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων.
Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο (Λαύριο – Ολυμπιακός 64-80), έστω και αν επέτρεψε στους γηπεδούχους να… ελπίσουν για «λίγο». MVP ο Σίνγκλετον
Σε… «πράσινα» χέρια παρέμεινε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Μετά την ανάδειξη του Γιάννη Μπουρούση σε MVP της 6ης αγωνιστικής σειρά πήρε ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο σημερινό εκτός έδρας θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί του Άρη, για την 7η ημέρα του πρωταθλήματος.
Ο Αμερικανός σέντερ έμεινε στο παρκέ για 30 λεπτά με απολογισμό 16 πόντους (2/5δ., 1/2τρ., 9/11β.), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 8 κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.
Σε αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική της Α1 ανδρών, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας