Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης […]
Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να «πατήσουν» το μαγικό κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.
Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης θα διαχειριστεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη που θα ζήσουν οι παίκτες και οι θεατές στο πιο λαμπερό stage της τηλεόρασης.
Στα backstage η Έλενα Τσαγκρινού, που μέσα από τη δική της εμπειρία με τους OtherView, θα στηρίζει τους υποψηφίους.
Tο «The Voice of Greece» ξεκινάει με τα Blind Audition. Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους και θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα τους;
Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.