In Transit: Περφόρμανς της Αννέτας Σπανουδάκη στο Μουσείο Μπενάκη
Στην έκθεση «[Out] Topias», ο κοινόχρηστος ή υπαίθριος χώρος ως ένα πλαίσιο συλλογικής μνήμης γίνεται το πεδίο παραστατικής δράσης και το σημείο συνάντησης πολλών διαφορετικών μορφών τέχνης. Στο πλαίσιο της έκθεσης, που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, την Κυριακή, η εικαστικός και περφόρμερ Αννέτα Σπανουδάκη θα παρουσιάσει την περφόρμανς «Ιn Transit».
Στην έκθεση «[Out] Topias», ο κοινόχρηστος ή υπαίθριος χώρος ως ένα πλαίσιο συλλογικής μνήμης γίνεται το πεδίο παραστατικής δράσης και ενδιαφέροντος, αλλά και το σημείο συνάντησης πολλών διαφορετικών μορφών τέχνης.
Η έκθεση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Prague Quadrennial of Performance Design and Space, μία διεθνή έκθεση παραστασιακού χώρου και θεατρικής αρχιτεκτονικής, παρουσιάζει τα projects που πήραν μέρος στην ελληνική συμμετοχή του 2015, αλλά και εκείνη της Ολλανδίας που κέρδισε το πρώτο βραβείο Curatorial Concept PQ 2015.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εικαστικός και περφόρμερ Αννέτα Σπανουδάκη θα παρουσιάσει την περφόρμανς «Ιn Transit».
Η περφόρμανς παρουσιάζεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.
Ωρα έναρξης 12.00 μεσημέρι και σημείο συνάντησης η είσοδος του μουσείου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας