Χωρίς τρεις, άλλα με Ιβάνοφ η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΙΚ, την προσεχή Πέμπτη στη Σουηδία. Ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη μυ, ενώ θεραπεία έκανε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη. Απών με άδεια ήταν ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος πάντως αναμένεται να πάει το απόγευμα στο Κορωπί και να γυμναστεί ατομικά.
Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΙΚ, την προσεχή Πέμπτη στη Σουηδία.
Ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη μυ, ενώ θεραπεία έκανε ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση δέχθηκε ένα χτύπημα στην κνήμη. Απών με άδεια ήταν ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος πάντως αναμένεται να πάει το απόγευμα στο Κορωπί και να γυμναστεί ατομικά.
Αντίθετα, ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τον Ιβάν Ιβάνοφ να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα στην ποδοκνημική που είχε δεχθεί στο πρώτο ματς με την ΑΙΚ.
Ο Ρισόν Χολμς φέρεται να απογοητεύτηκε από τους χειρισμούς του ατζέντη του κατά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και πλέον ψάχνει για νέο μάνατζερ
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας