
Σύμβαση Συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΣΩ
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που περιλαμβάνει τα νοσηλευτήρια ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που περιλαμβάνει τα νοσηλευτήρια ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Η σύμβαση με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ προβλέπει, μεταξύ άλλων, για τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής:
- Απευθείας και συνεχή πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
- Προνομιακό τιμοκατάλογο παροχών υγείας.
- Υπηρεσίες Συντονιστικού Κέντρου, όλο το 24ωρο, μέσω της υπηρεσίας «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας» στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).
Η συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΤΕ Ασφαλιστική: ό,τι καλύτερο για την υγεία σας», που προβλέπει:
- Το σχεδιασμό/παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τόσο για φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.
- Την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας με τους πλέον ελκυστικούς όρους για τους ασφαλισμένους (ατομικών και ομαδικών συμβολαίων).
- Την ολοκληρωμένη υποστήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κατάλληλα εργαλεία, εκπαίδευση και προωθητικό υλικό, με στόχο την αποτελεσματική προσέγγιση του υφιστάμενου και δυνητικού πελατολογίου.
Ο Διευθυντής του Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής D. Krumbholz δήλωσε: «Το οικονομικό περιβάλλον και οι τάσεις που επικρατούν ή αναμένεται να επικρατήσουν στο χώρο της Υγείας, απαιτούν προσέγγιση νέας ματιάς και φιλοσοφίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΤΕ Ασφαλιστική απαντά στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες υγείας των πελατών, με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλους. Η υλοποίηση της ανανεωμένης πολιτικής μας, βασίζεται στην οικοδόμηση συνεργασιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους Παρόχους του χώρου, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ. Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε προγράμματα και υπηρεσίες υγείας που παρέχουν πραγματική αξία στους πελάτες μας, τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές ασφαλίσεις».
Σε δήλωσή του για τη συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής I. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ μοιραζόμαστε κοινές αξίες αναφορικά με την ολοκληρωμένη κάλυψη των πραγματικών αναγκών υγείας κάθε ανθρώπου. Η επίσημη ενεργοποίηση της συνεργασίας ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προγράμματα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, έτσι ώστε οι ασφαλισμένοι μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο σε θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και να έχουν απτή εμπειρία της σιγουριάς και της ασφάλειας που τους παρέχουμε».
Ο Δρ Γεώργιος Σταματίου, πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η οικογένεια του Ομίλου ΙΑΣΩ, δεσμεύεται για ολοένα καλύτερες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Την Υγεία μας. Μέσα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι αξίες οι οποίες διέπουν την φιλοσοφία μας, παραμένουν ακόμα πιο δυνατές και μας ξεχωρίζουν. Το Ιατρικό, νοσηλευτικό & διοικητικό προσωπικό μας, είναι δίπλα σε κάθε ασθενή, Με ευγένεια & φιλικότητα, Με ενδιαφέρον & προσοχή, Με επαγγελματισμό, Με αφοσίωση & φροντίδα, Με αξιοπρέπεια και Με σεβασμό στις ξεχωριστές του ανάγκες. Η συνεργασία μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, έχει ως κύριο μέλημα μας την παροχή ενός εξαιρετικού επιπέδου περίθαλψης σε κάθε ασφαλισμένο της εταιρίας».
Ξένη δημοσίευση
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου – Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)


































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442