O Μηνάς Καφάτος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
...
Ο φετινός κύκλος εκδηλώσεων «Η επιστήμη στη ζωή μας» του Megaron Plus ολοκληρώνεται την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 19:00, με τρεις διαπρεπείς επιστήμονες, τον Μηνά Καφάτο, τον Μάνο Δανέζη και τον Στράτο Θεοδοσίου που συμμετέχουν στη συζήτηση «Επιστήμη, Συνειδητότητα και Άνθρωπος: πώς η σύγχρονη επιστήμη συναντά την αρχαία φιλοσοφία».
Mε αφορμή την ομότιτλη διάλεξη του Μηνά Καφάτου, καθηγητή Υπολογιστικής Φυσικής στο Chapman University των ΗΠΑ, ο Μάνος Δανέζης, αναπληρωτής καθηγητής Αστροφυσικής του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ο Στράτος Θεοδοσίου, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, θα σχολιάσουν την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Χρέη συντονιστή έχει αναλάβει ο Ηλίας Κούβελας, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, που έχει και την επιμέλεια του κύκλου «Η επιστήμη στη ζωή μας», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται η διάλεξη της 9ης Ιουνίου.
Πληροφορίες
Κεντρικός ομιλητής
Μηνάς Καφάτος, Καθηγητής Υπολογιστικής Φυσικής,
Chapman University, ΗΠΑ
Συζητούν
Μάνος Δανέζης, Αναπληρωτής Καθηγητής Αστροφυσικής,
Τμήμα Φυσικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Στράτος Θεοδοσίου,
Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών
Συντονίζει
ο Ηλίας Κούβελας, Ομότιμος Καθηγητής
Πανεπιστημίου Πατρών
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17:30
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας μέσω Διαδικτύου και θα είναι ανοικτή σε όλους. Η παρακολούθηση της μετάδοσης θα είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου (www.megaron.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες
210 72.82.333
entertainment.in.gr
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442