Συριανό «λουκούμι» και ο Φοίνικας μείωσε 2-1 τον ΠΑΟΚ που ήταν… Πυλαία
Με μία εμφάνιση προ-τελικών, ο Φοίνικας Σύρου «επέστρεψε» με νίκη 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών. Οι νησιώτες μετά από δύο ήττες, κατάφεραν να θυμίσουν την ομάδα που δικαίως έφτασε στους τελικούς έστω και με ντεζαβαντάζ έδρας (όπως και ο ΠΑΟΚ). Πλέον, η σειρά επιστρέφει την Μεγάλη Πέμπτη (19:00) στην Πυλαία για τον 4ο αγώνα και εάν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν θα πάρουν το 2ο σερί πρωτάθλημα. Αν οι Συριανοί κάνουν το «break», τότε ξαναφέρνουν τον ΠΑΟΚ στη Σύρο για τον 5οο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς.
Με μία εμφάνιση προ-τελικών, ο Φοίνικας Σύρου «επέστρεψε» με νίκη 3-1 σετ επί του ΠΑΟΚ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Οι νησιώτες μετά από δύο ήττες, κατάφεραν να θυμίσουν την ομάδα που δικαίως έφτασε στους τελικούς έστω και με ντεζαβαντάζ έδρας (όπως και ο ΠΑΟΚ) και με έναν εκπληκτικό Ντόκιτς που ήταν ασταμάτητος από το μπλοκ του «Δικεφάλου», πήρε μια παλικαρίσια νίκη και ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 τα σετ.
Μάλιστα, οι «Πειρατές» μετέτρεψαν σε περίπατο τον αγώνα στο 3ο σετ, όταν βρέθηκαν ακόμα και με +10 απέναντι στον κάκιστο ΠΑΟΚ που τα περίμενε όλα από τον Σεπέδα.
Πάντως, σημείο «κλειδί» για την έκβαση του αγώνα ήταν το 35-33 στο πρώτο σετ, αλλά και το 26-24 στο τρίτο που αποτέλεσαν τις καθοριστικές στιγμές. Και αν ο Φοίνικας πήρε τους κρίσιμους πόντους σε αυτά τα σημεία, ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» για λάθη της διαιτησίας που ωστόσο, λόγω της απουσίας των τηλεοπτικών ριπλέι από τη NOVA που μεταδίδει τους αγώνες, δεν είδαμε ποτέ επανάληψη.
Πλέον, η σειρά επιστρέφει την Μεγάλη Πέμπτη (19:00) στην Πυλαία για τον 4ο αγώνα και εάν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν θα πάρουν το 2ο σερί πρωτάθλημα.
Αν οι Συριανοί κάνουν το «break», τότε ξαναφέρνουν τον ΠΑΟΚ στη Σύρο για τον 5ο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς.