Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Φερνάντο Βερντάσκο στο 2ο γύρο του τουρνουά του Χιούστον, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε τον Ισπανό αντίπαλο του εύκολα με 6-4 και 6-3, μόλις σε 76 λεπτά αγώνα.
Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Φερνάντο Βερντάσκο στο 2ο γύρο του τουρνουά του Χιούστον, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Κύπριος πρωταθλητής κέρδισε τον Ισπανό αντίπαλο του εύκολα με 6-4 και 6-3, μόλις σε 76 λεπτά αγώνα.
Ο 30χρονος Παγδατής ήταν καταιγιστικός και προκρίθηκε έτσι στον 3ο γύρο του τουρνουά, όπου θα έχει σίγουρα δυσκολότερο έργο, απέναντι στον Αμερικανό και κάτοχο του τίτλου, Τζακ Σο.
Ο κορυφαίος Κύπριος τενίστας όλων των εποχών, Νο 39 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη, βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν σε 10-5 νίκες.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!