Ανατροπή και «Χ» στη Λεωφόρο, νίκες για Ολυμπιακό και Ξάνθη
Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» με γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το 2-0 (10' Μπεργκ, 51' Καλτσάς) είχε βάλει τις βάσεις για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επέστρεψε και με δύο γκολ σε 11 λεπτά (56' Τσίμιροτ, 67' Πέλκας) κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου (Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον Πλατανιά στην Κρήτη (Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-1), ενώ η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με γκολ του Παπαστεριανού (Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0).
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-2) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου (Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη. Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό από τον Πλατανιά στην Κρήτη (Πλατανιάς - Παναιτωλικός 1-1), ενώ η Ξάνθη επικράτησε του Πανθρακικού με γκολ του Παπαστεριανού (Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0). &source=in.gr">
Ο Παναθηναϊκός «χτύπησε» με γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το 2-0 (10′ Μπεργκ, 51′ Καλτσάς) είχε βάλει τις βάσεις για νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επέστρεψε και με δύο γκολ σε 11 λεπτά (56′ Τσίμιροτ, 67′ Πέλκας) κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία (ΠΑΟ – ΠΑΟΚ 2-2) στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Ατρομήτου (Ολυμπιακός – Ατρόμητος 4-0) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και επέστρεψε στις νίκες.
Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στον επαναληπτικό με την βελγική ομάδα με την ψυχολογία στα ύψη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.