Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, η Χετάφε έφυγε νικήτρια από το «Ελ Μολινιόν», με 2-1 επί της γηπεδούχου Σπόρτινγκ Χιχόν στην «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Primera Division. Η ομάδα της Μαδρίτης, που έχασε πέναλτι στο 58΄ με τον Λεόν ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα μέσα σε τρία λεπτά κι έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.
Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, η Χετάφε έφυγε νικήτρια από το «Ελ Μολινιόν», με 2-1 επί της γηπεδούχου Σπόρτινγκ Χιχόν στην «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Primera Division.
Η ομάδα της Μαδρίτης, που έχασε πέναλτι στο 58΄ με τον Λεόν ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα μέσα σε τρία λεπτά κι έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.