O Νταβούτογλου ζητά κόκκινο τηλέφωνο με τη Ρωσία για αποφυγή ατυχημάτων
Με τις σχέσεις με την Μόσχα στο απόλυτο μηδέν, η Άγκυρα πρότεινε τη διάνοιξη στρατιωτικής επικοινωνίας ώστε να αποφευχθούν «περιστατικά» -όπως η πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi. Την ίδια ώρα, Ερντογάν και Πούτιν ερίζουν για το εάν η Τουρκία έχει ρόλο στο λαθρεμπόριο πετρελαίου από την ISIS -ατμόσφαιρα που δείχνει ότι οι τόνοι δεν πρόκειται να πέσουν σύντομα.
Με τις σχέσεις με την Μόσχα στο απόλυτο μηδέν, η Άγκυρα πρότεινε την δημιουργία ενός «κόκκινου τηλεφώνου» ώστε να αποφευχθούν «ατυχήματα» -όπως η πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi.
Την ίδια ώρα, Ερντογάν και Πούτιν ερίζουν για το εάν η Τουρκία έχει ρόλο στο λαθρεμπόριο πετρελαίου από την ISIS -ατμόσφαιρα που δείχνει ότι οι τόνοι δεν πρόκειται να πέσουν σύντομα.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε πως οι δύο πλευρές πρέπει να δημιουργήσουν «δίαυλο στρατιωτικής επικοινωνίας για να αποτραπούν περιστατικά όπως η κατάρριψη» της περασμένης εβδομάδας.
Όσον αφορά την στάση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ο Νταβούτογλου ανέφερε πως η Τουρκία «θα συνεχίσει τις προσπάθειες για εκδίωξη ενόπλων της ISIS από την συριακή πλευρά της τουρκκοσυριακής μεθορίου».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας