Ο Ράνκο Ζεραβίτσα, θρυλική μορφή του σερβικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, λόγω ανακοπής, όπως μετέδωσε σήμερα το πρωί στο Βελιγράδι ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός «RTS». Ο Ζεράβιτσα είχε οδηγήσει, ως ομοσπονδιακός τεχνικός, την εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1970, αλλά και του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στη Μόσχα. Επίσης κατέκτησε με τους «πλάβι» το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1968, στο παγκόσμιο του 1967, καθώς και στο Ευρωμπάσκετ του 1969 και του 1971, ενώ ακόμα πανηγύρισε και ένα χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο του 1982. Για τα επιτεύγματα αυτά είχε κερδίσει και μια θέση στο «Hall of Fame» της FIBA, το 2007.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.
Χωρίς νίκη για 4η σερί αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ, μετά το το 1-1 στην έδρα της με τη Μπέρνλι. Επέστρεψε στα «τρίποντα» η Τσέλσι, με 2-0 επί της Μπρέντφορντ κι ανέβηκε στην 6η θέση.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.