NN Hellas: O Christian Bohlke αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Marketing Officer
O Christian Bohlke ανέλαβε τα καθήκοντα του Chief Marketing Officer (CMO) της ΝΝ Hellas από την 1η Σεπτεμβρίου 2015. O Christian αναφέρεται στον CEO της ΝΝ Hellas, Luis Miguel Gomez, και είναι μέλος του Executive Committee.
O Christian Bohlke ανέλαβε τα καθήκοντα του Chief Marketing Officer (CMO) της ΝΝ Hellas από την 1η Σεπτεμβρίου 2015. O Christian αναφέρεται στον CEO της ΝΝ Hellas, Luis Miguel Gomez, και είναι μέλος του Executive Committee.
Στο πλαίσιο των καθηκόντων του ο Christian θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Marketing, της Επικοινωνίας και του PDM στην ΝΝ Hellas.
Η σταδιοδρομία του Christian στην NN ξεκίνησε το 1995, ως management trainee στα πλαίσια του ING Global Management Program. Στη μακρά πορεία του στην εταιρεία έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους, εντός και εκτός Ολλανδίας, όπως Executive Director στην ING Direct UK, Marketing Director στην ING Direct Australia και Head of Sales Performance στην ING Insurance Australia.
Από το 2014, ο Christian ήταν υπεύθυνος για το project του rebranding που υλοποιήθηκε στις 18 χώρες που έχει παρουσία ο όμιλος ΝΝ, με στόχο την εδραίωση μιας νέας ενιαίας εταιρικής ταυτότη-τας με σημαντική αναγνώριση και αποδοχή στην αγορά.
«Οι γνώσεις, η σημαντική εμπειρία, αλλά και η μακροχρόνια δέσμευσή του Christian στις αξίες και το στρατηγικό όραμα της NN, αναμφισβήτητα θα φέρουν προστιθέμενη αξία στην ισχυρή ομάδα της NN Hellas. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», δήλωσε ο Luis Miguel Gomez, CEO της ΝΝ Hellas.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.