Απειλές για ένοπλες επιθέσεις, βόμβες και σαμποτάζ εξαπολύει η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε επιστολή της που δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο.
Οι «Πυρήνες» αναφέρουν πως θέλουν να γίνουν μια χαοτική μεταβλητή και ένας φορέας αποσταθεροποίησης του συστήματος.
«Επιθυμούμε, με τη δράση μας, τις ένοπλες επιθέσεις, τις εκτελέσεις, τις βόμβες, τις φωτιές, τα σαμποτάζ να εξαπλώσουμε την αταξία και να βραχυκυκλώσουμε το σύστημα», συμπληρώνουν.
Ακόμη, προκρίνουν τον σχηματισμό «μικρών, ευέλικτων πυρήνων άμεσης δράσης, που χαρτογραφούν τη μητρόπολη, καταστρώνουν σχέδια, επιλέγουν τους στόχους και επιτίθενται».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας