Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, απέκλεισε ο Κώστας Σταφυλίδης με συνέντευξη του παραχώρησε στο «Metropolis». Ο νεαρός άσος, για τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση, ενώ είπε πως θέλει να μείνει στη Λεβερκούζεν.
Το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, απέκλεισε ο Κώστας Σταφυλίδης με συνέντευξη του παραχώρησε στο «Metropolis».
Ο νεαρός άσος, για τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί πρόταση, ενώ είπε πως θέλει να μείνει στη Λεβερκούζεν.
«Από την στιγμή που μπορώ να μείνω στο εξωτερικό, θα το προτιμήσω. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στον ΠΑΟΚ φυσικά και είναι καλά, όμως, όσο έχω τη δυνατότητα, θέλω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό», είπε αρχικά, ενώ όσον αφορά το αν έχει δεχτεί πρόταση από ελληνική ομάδα:
«Δεν θα το έλεγα κρούση. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γιατί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει λόγος. Οι φίλοι μου από Ελλάδα μου στέλνουν δημοσιεύματα που γράφουν ότι δεν με υπολογίζει ο προπονητής. Αυτά είναι χαζομάρες. Από την στιγμή που ο προπονητής με στηρίζει και με υπολογίζει δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα φύγω. Στο ποδόσφαιρο, βέβαια, αλλάζουν πολλά αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Δεν ξέρω για προτάσεις από Ελλάδα, δεν μου έχει πει κάτι ο μάνατζερ».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.
Έναν οικογενειακό Γολγοθά ανεβαίνει ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος εγκατέλειψε το Ισραήλ και τη Χάποελ Χολόν, προκειμένου να είναι στο πλευρό του γιου και της οικογένειάς του.