Ακυρώθηκε η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου στο Φεστιβάλ Αθηνών
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Για τη διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων, ανακοίνωση του Φεστιβάλ διευκρινίζει τα εξής:
Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραγωδία στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βενζινάδικο
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
- Το Γεωπάρκο Μετεώρων στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO
- Μαρινέλλα – Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους λόγους
- Ενοίκια: Τέλος τα μετρητά για την πληρωμή από 1η Απριλίου
- Η Τότεναμ κάνει «all in» για τον Ντε Τσέρμπι
- Στην Φιλανδία για τεχνογνωσία ο Δήμος Φυλής
- Το «Markos by Night» σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης με την παράσταση «Πράκτωρ 00Λεφτά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442