«Φροντίστε τα του οίκου σας» λέει ο ΠΑΟ στον Γκιρτζίκη
Συνεχίζεται η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, κατά του οποίου η Πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε επιστολή του ιδίου προς το Τριφύλλι, αφήνοντας αιχμές για την τρόπου που αντιμετωπίζει τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συνεχίζεται η κόντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, κατά του οποίου η Πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε επιστολή του ιδίου προς το Τριφύλλι, αφήνοντας αιχμές για την τρόπου που αντιμετωπίζει τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η από 26.06.2015 (αρ.πρωτ. 19697) επιστολή της ΕΠΟ προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδεικνύει τον τρόπο, που ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του θεσμικού του ρόλου.
Επισημαίνουμε ότι θα ήταν φρονιμότερο κι επωφελέστερο για την ακεραιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να μην εξαντλεί την αγωνία του σε δημοσιεύματα πιθανολογούμενων προθέσεων του Παναθηναϊκού σε ένα Πρωτάθλημα, που διοργανώνεται από τη Superleague, για την εφαρμογή του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ, καθώς και την ενημέρωση των υπερεθνικών ποδοσφαιρικών αρχών, αλλά σε πραγματικά ζητήματα, όπως τη διαφθορά που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις βαρύτατες ποινικές κατηγορίες που έχουν αποδοθεί σε ποδοσφαιρικούς παράγοντες του Πρωταθλήματος αυτού, αλλά και σε στελέχη της Ομοσπονδίας.
Να φροντίσει ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ πρωτευόντως τα του οίκου του, ώστε να επιλαμβάνονται τα αρμόδια εσωτερικά πειθαρχικά όργανα με την υποχρέωση πίστης και επιμέλειας που επιβάλλει το αυτοδιοίκητο για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ακεραιότητα των Πρωταθλημάτων, καθώς και να μην ενημερώνονται οι υπερεθνικές αρχές με τουλάχιστον ανακριβείς και ελλιπείς αναφορές από τα επιφορτισμένα με τη διασφάλιση τήρησης της νομιμότητας όργανα της ΕΠΟ.
Τέλος, όποια τυχόν απόφαση της ΠΑΕ αφορά στην ΕΠΟ, να είναι βέβαια η Ομοσπονδία ότι θα τους γνωστοποιείται πάντα με τον πλέον επίσημο κι ενδεδειγμένο τρόπο.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442