Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Γουότφορντ, καθώς ο -«νεοφώτιστος» στην Premier League- σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 50χρονου Ισπανού τεχνικού. Ο άλλοτε προπονητής των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Μπενφίκα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Χόρνετς» και θα έχει βοηθούς στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» τους Αλμπέρτο Ντίαθ και Αντόνιο Καρλαβίγια.
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Γουότφορντ, καθώς ο -«νεοφώτιστος» στην Premier League- σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του 50χρονου Ισπανού τεχνικού.
Ο άλλοτε προπονητής των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Μπενφίκα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Χόρνετς» και θα έχει βοηθούς στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» τους Αλμπέρτο Ντίαθ και Αντόνιο Καρλαβίγια.
Ο Φλόρες, δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής καριέρας του στη Βαλένθια και αγωνίστηκε 15 φορές στην εθνική Ισπανίας, οδήγησε το 2010 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του Europa League.
Ο Ισπανός διαδέχεται στο «τιμόνι» της Γουότφορντ τον Σέρβο, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, ο οποίος αποχώρησε αφότου η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» ως δεύτερη στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.