Ματαίωση αγώνων και αφαίρεση βαθμών για τον Πιερικό
Ολοταχώς προς την Γ' εθνική κατηγορία οδεύει ο Πιερικός. Ο ιστορικός σύλλογος, δεν θα δώσει τους -τουλάχιστον- δύο επόμενους αγώνες του για τα πλέι άουτ της Β' εθνικής, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την ματαίωση των αναμετρήσεων με Αιγινιακό και Τύρναβο, λόγω ληξιπρόθεσμν οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές Ελευθεριάδη και Ιτσιο.
Ολοταχώς προς την Γ’ εθνική κατηγορία οδεύει ο Πιερικός. Ο ιστορικός σύλλογος, δεν θα δώσει τους -τουλάχιστον- δύο επόμενους αγώνες του για τα πλέι άουτ της Β’ εθνικής, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την ματαίωση των αναμετρήσεων με Αιγινιακό και Τύρναβο, λόγω ληξιπρόθεσμν οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές Ελευθεριάδη και Ιτσιο.
Παράλληλα, από την ομάδα της Κατερίνης, θα αφαιρεθούν και 4 βαθμοί, κάτι που σημαίνει ότι στην ειδική βαθμολογία, ο Πιερικός έχει -3 βαθμούς.
Εκ των πραγμάτων η κατάσταση στην ομάδα, λαμβάνει δραματικές διαστάσεις, καθώς θεωρείται αδύνατο να παραμείνει στην Β’ εθνική κατηγορία, ακόμη και αν οι διοικούντες αποφασίσουν να κατέβει στους υπόλοιπους αγώνες, εάν κι εφόσον δεν υπάρξει νέα ποινή, που θα ισοδυναμεί με τον τυπικό υποβιβασμό της στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.