Ο Στέφανος Γαϊτάνος αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Ζήζη Βρύζα. Ο έμπειρος τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» που θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του Ζήση Βρύζα, για ν' αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ τόνισε πως πιθανότατα νέος προπονητής θα είναι ο Βλάνταν Ιβιτς.
Ο Στέφανος Γαϊτάνος αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Ζήζη Βρύζα. Ο έμπειρος τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» που θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89.4» και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του Ζήση Βρύζα, για ν’ αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ τόνισε πως πιθανότατα νέος προπονητής θα είναι ο Βλάνταν Ιβιτς.
Αναλυτικά όσα είπε: «Μίλησα με τον Ζήση, πιστεύω πως υπάρχει μια συμφωνία. Ο Ίβιτς είναι ο πόθος του προέδρου και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε το θέμα. Είναι καλό να μπει ένα νέο παιδί στα βαθιά, όμως δεν πρέπει να το πάρουμε και στον λαιμό μας. Στο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών μου άρεσε η παρουσία του, η σοβαρότητα του, ο τρόπος με τον οποίο αποδέχεται τον αντίπαλο και αυτό το παιδί μου φαίνεται πως έχει προοπτική».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.