Μύλοι Λούλη: Έκδοση ομολογιακού δανείου 6 εκατ. ευρώ
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 6 εκατ. ευρώ, με στόχο την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού, προχώρησε στις 17 Μαρτίου 2015 η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε. Το δάνειο έχει διετή διάρκεια και η έκδοση του έγινε σε συνεργασία με την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 6 εκατ. ευρώ, με στόχο την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού, προχώρησε στις 17 Μαρτίου 2015 η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.
Το δάνειο έχει διετή διάρκεια και η έκδοση του έγινε σε συνεργασία με την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.