Καμμένος: Η πολιτική της εξαθλίωσης πρέπει να τελειώσει
Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, η διάλυση του επιπέδου ζωής και επιβίωσης των συνταξιούχων, η τεράστια ανεργία με την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, πρέπει να σταματήσουν στις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε.
Τη Βαρβάκειο αγορά επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Σήμερα επισκεφθήκαμε την αγορά, μία αγορά άδεια από καταναλωτές. Η εξαθλίωση της μεσαίας τάξης, η διάλυση του επιπέδου ζωής και επιβίωσης των συνταξιούχων, η τεράστια ανεργία με την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, πρέπει να σταματήσουν στις 25 Ιανουαρίου» δήλωσε.
Ο κ. Καμμένος ζητά από το λαό να εμπιστευτεί το κόμμα του για να «γυρίσουμε σελίδα σε αυτή την τραγική εικόνα που παρουσιάζει πλέον η πατρίδα μας από την πολιτική της εξαθλίωσης».
«Μπορούμε να αλλάξουμε την ιστορία του τόπου, μπορούμε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, μπορούμε να ξαναγεμίσουμε τις αγορές» πρόσθεσε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.