Ο Τζο Χαρτ θα συνεχίσει να φοράει για αρκετά ακόμη χρόνια τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο αγγλικός σύλλογος θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2019. Ο Αγγλος διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016, όμως οι «πολίτες» εκτιμώντας την προσφορά του στις τελευταίες δύο σεζόν θα προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του, για τρία ακόμη χρόνια. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Χαρτ για να πεισθεί να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, τού προτάθηκε αύξηση των αποδοχών του και έτσι συνολικά για τα επόμενα πέντε χρόνια θα βάλει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς περίπου 25 εκατ. ευρώ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.