Την 1η Οκτωβρίου στη Μοντάνα παντρεύτηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον
Το δημαρχείο στο Φίλσμπουργκ της Μοντάνα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξαν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Ρομέν Ντοριάκ για να τελέσουν τον μυστικό γάμο τους την 1η Οκτωβρίου.
Το δημαρχείο στο Φίλσμπουργκ της Μοντάνα, στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες, επέλεξαν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της Ρομέν Ντοριάκ για να τελέσουν τον μυστικό γάμο τους.
Όπως γράφει το περιοδικό People, το οποίο επικαλείται πηγές του δημαρχείου όπου έγινε η μυστική γαμήλια τελετή, η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε τον γάλλο σύντροφο της την 1η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, το ζευγάρι κράτησε μυστική την τελετή, καθώς ήταν επιθυμία τους ο γάμος να αποτελέσει μια εντελώς ιδιωτική στιγμή.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο η διάσημη ηθοποιός και ο γάλλος δημοσιογράφος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το Δεκέμβριο του 2012 και προχώρησε σε αρραβώνα τον Σεπτέμβριο του 2013.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας