Νέο πρόβλημα στην Εθνική με τραυματισμό του Τοροσίδη
Μόλις μια ημέρα είπε να... χαλαρώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους Έλληνες διεθνείς εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής (14/11) με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά την Τετάρτη, ο «πονοκέφαλος» επανήλθε, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα της προπόνησης.
Μόλις μια ημέρα είπε να… χαλαρώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους Έλληνες διεθνείς εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής (14/11) με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά την Τετάρτη, ο «πονοκέφαλος» επανήλθε, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα της προπόνησης.
Tα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν «ήσυχη» την Εθνική και έτσι δύο ημέρες πριν τον αγώνα, ο Τοροσίδης λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της απογευματινής προπόνησης, υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.
Ο αμυντικός της Ρόμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες, προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.