Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Αμπτούλ Ραζάκ από τη Γουέστ Χαμ
Σε μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΗ, αφού η Κρητική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον Αμπντούλ Ραζάκ, και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση του. Ο 21χρονος Ιβοριανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία όμως δεν αγωνίστηκε αρκετά.
Σε μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΗ, αφού η Κρητική ομάδα συμφώνησε σε όλα με τον Αμπντούλ Ραζάκ, και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση του.
Ο 21χρονος Ιβοριανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία όμως δεν αγωνίστηκε αρκετά.
Ενώ από το 2011 και μετά έχει αγωνιστεί σε Πόρτσμουθ, Μπράιτον, Τσάρλτον και Ανζί, καθώς και στην Άστον Βίλα.
Την Παρασκευή αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΟΦΗ στην Ολλανδία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.